Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η Φλόγα της Ελπίδας στα Σέρρας

Την Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics υποδέχθηκαν χθες (16/6) το βράδυ οι Σέρρες.Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει τις καρδιές» η Ολυμπιακή Φλόγα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, (Αθήνα, 25/6-4/7) ταξιδεύει στις πόλεις
της Ελλάδας, δυναμώνοντας επιπλέον το κίνημα και την προσπάθεια για το σεβασμό και την ίση μεταχείριση των συνανθρώπων, που δίνουν διαρκή μάχη ένταξης στη κοινωνία.
Τη Φλόγα υποδέχθηκε η πόλη των Σερρών, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, μετά από τη λαμπαδηδρομία,  που διεξήχθη στις κεντρικές οδούς της πόλης. Ακολούθησε τελετή στην κεντρική Πλατεία των Σερρών,  όπου ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από τους πολιτιστικούς συλλόγους.










Το μήνυμα ειναι σαφές.. "Ο αθλητισμός ενώνει τις καρδιές", έτσι λοιπόν η φλόγα των ιδιαίτερων αυτών αγώνων, θα ταξιδέψει στις πόλεις της Ελλάδας για να δώσει φως και δύναμη στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε μια προσπάθεια για να γίνει όλο και πιο δυνατό αυτό το κίνημα για το σεβασμό και την ίση μεταχείριση των συνανθρώπων μας, που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη.
Τα μέλη της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σερρών σε συνεργασία με το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Σερρών έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την προετοιμασία αλλά και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου