Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Βραβεύσεις για τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Στη βράβευση και στη τιμητική διάκριση όσων έλαβαν μέρος στις επταήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος προχώρησαν η Αντιδημαρχία Παιδείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Σερρών .
Ειδικότερα, η αντιδήμαρχος κα Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου απένειμε διπλώματα συμμετοχής στα δημοτικά σχολεία, στις υπηρεσίες, στους φορείς, στις οργανώσεις εθελοντών και στους ιδιώτες που συνέδραμαν στην επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.
 Η εκδήλωση-τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην ΔΕΠΚΑ (επί της Εθνικής Αντίστασης), την Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας (23 του μήνα) και ώρα 20:00 (οκτώ το βράδυ).
Να σημειωθεί ότι βραβεύθηκαν τα 19 δημοτικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές πήραν μέρος στις δράσεις για το περιβάλλον, το ΕΕΕΚ-Ειδικό Σχολείο, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, το Δασαρχείο Σερρών, η Οικολογική Κίνηση, η Unesco, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης-ΚΠΕ Πορροΐων, ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας Σερρών και Ελιάς Ελαιώνα, το Εικαστικό Εργαστήριο «Άρτιο» του Δήμου, οι σερραϊκές επιχειρήσεις-χορηγοί των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν, εθελοντές κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου