Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σέρρες 11 Δεκεμβρίου 2011
Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας «ΠΡΟΤΕΚΤΑ– Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους», με θέμα: «Διαχείρισης Κρίσεων Φυσικών Καταστροφών, Σχεδιασμός – αντιμετώπιση». Περισσότεροι από εβδομήντα ήταν οι απόφοιτοι του σεμιναρίου, που έλαβαν την πιστοποίησή τους από τα χέρια των: α) αντιπεριφεριάρχη κου Ιωάννη Μωησιάδη, β) αντιδημάρχου κου Παύλου Μιστακίδη και γ) της υπεύθυνης του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών κυρίας Ελένη Κουκούτση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βουλευτού Στάθη Κουτμερίδη, κ. Παναγιώτης Δράτσιος, ο πολιτευτής της Δημοκρατικής Συμαχίας κ. Χρήστος Αποστόλου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Σερρών και την ΚΕΔΗ Σερρών για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων στην Εθνικής Αντιστάσεως και για την υποστήριξη τους, καθώς και την ψυχολόγο Ειρήνη Παρίση  για την παρουσίαση του προγράμματος, τους εθελοντές εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Σερρών, τον Αντιδήμαρχο κο Παύλο Μιστακίδη για την συνεργασία και την  παρουσία του στα μαθήματα - εκπαιδεύσεις, αλλά και στην τελετή αποφοίτησης των εθελοντών που μαζί με τον αντιπεριφεριάρχη κο Γιάννη Μωησιάδη τίμησαν τους εθελοντές και τους παρέδωσαν τις πιστοποιήσεις τους.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου και της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας, που βοήθησαν στην διεκπεραίωση των τυπικών διαδικασιών.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την υπάλληλο του Γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Σερρών κα Ελισάβετ Γογούσκα για την άψογη συνεργασία και φροντίδα της σε όλη την διάρκεια των μαθημάτων και και για την εκτύπωση των πιστοποιητικών από τον Δήμο Σέρρών.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη, για την πολύτιμη βοήθειά του και για την παραχώρηση εκπαιδευτικού υλικού για τις ανάγκες του Σεμιναρίου.
Τέλος θα θελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου α) τον αντιπρόεδρο του Σωματείου μας κο Χρήστο Παπαπαύλου  β) την Γραμματέα κα Πόπη Τάσσιου και γ) τον αναπληρωτή έφορο Ιματισμού κο Βασίλειο Χάψα για την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και όλους τους εθελοντές που ανελλιπώς παρακολούθησαν το πρόγραμμα, κάνοντας πράξη το σύνθημα: «όλοι μαζί μπορούμε».
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσω τους χορηγούς επικοινωνίας www.irakleia.com και TVS, καθώς και την Κρεαταγορά Αυγένου και την Βιοτεχνία παραγωγής ορεκτικών εδεσμάτων Spitiko του Δημήτρη Τάπα, με έδρα το Χρυσό Σερρών, που βοήθησαν στην δημιουργία ενός πλούσιου μπουφέ στην τελετή αποφοίτησης.



Γιάννης Τούσκας

Πρόεδρος ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σερρών


Για την ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                    Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
Τούσκας Ιωάννης                                   Πόπη Τάσσιου














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου